KEZDŐ PATCHWORK TANFOLYAM

A tanfolyam 4 alkalomból áll.

Időpontok: 2018. november 17., 24., és még 2 alkalommal szombati napokon 9-16 óráig. A további 2 alkalom időpontját a résztvevőkkel egyeztetjük.

Ha szeretnél egyéni időpontot kérni, jelentkezz most! KÉRJ IDŐPONTOT!

Miért érdemes eljönni? Sok újdonságot tanulhatsz, apró fogásokat leshetsz el, gyakorlati tanácsokat kapsz. Egyedi dolgokat készítünk, miközben megtanulod a foltvarrás alapjait, és ezeknek a technikáknak az ismerete alapján képes leszel bonyolultabb alkotások megvalósítására. A kedves, szeretetteljes hangulatról én gondoskodom. Miközben új embereket ismersz meg, szélesebb izlésvilágot is tapasztalsz majd. Vagyis jó hangulat lesz. Gyere el! Kérj részletes ismertetőt a tanfolyamról!

JELENTKEZEM!

Ízelítőül néhány technika, melyeket a tanfolyamon is megtanulunk.

A foltvarrásban van néhány alap technika, melyet érdemes megtanulni. Ezek ismeretében már bonyolultabb mintákat is el tudsz készíteni, akár egyedül is. Csak néhányat emelek ki ezek közül.

Nagymama virágos kertje

A klasszikus angol papírtechnika a Nagymama virágos kertje. Ez az egyik legősibb foltvarró technika. Olyan eszközöket használunk, amelyek otthon megtalálhatóak.

2

A papírra varrás egy nagyon érdekes technika. Szó szerint a papírra varrva készül. Nagyon szép pontos és egyedi megoldások ezek.

3

Az applikáció készülhet kézzel és géppel.

A foltvarrás alap elemei a blokkok. Van négy foltos, ami négy foltra osztható, van kilenc foltos és így tovább.

Ezeket megtanulva akár több foltos blokkokból álló mintákat is készíthetsz.

A kezdő blokkok közül nagyon népszerű a kunyhó és a bírósági lépcső minta. Egyszerű csíkokból áll. Sokoldalúan felhasználható és elkészítése során különböző technikákkal készíthetjük.5

Az íves minta bonyolultnak tűnik, de elsajátításával csodás alkotások készülhetnek. Ilyen a részeg ember minta.

Mindezt TE is megtanulhatod. Írj nekem!