VARRÁS TANÍTÁS

Szeretnél megtanulni varrni a magad örömére vagy a családod, a kisgyereked kedvéért?

Van varrógéped, de nem tudod használni?

Megtanítalak a varrás csínjára-bínjára, hogy akár már húsvétra, karácsonyra, farsangra magad készíthesd el a dekorációt, jelmezt. Szeretnéd a kisgyermekedet valami igazán egyedi ajándékkal meglepni? Nálam arra is találunk megoldást.

BABÁK, FIGURÁK KÉSZÍTÉSE

Megtanítalak sajátos anyagokból figurák kialakítására, kitömésére, összeállítására hogy a kicsik kedvence legyen az általad készített meglepi. Nézd meg babáimat, figuráimat a munkáim menüben.

A PATCHWORK, AZAZ A FOLTVARRÁS

A foltvarrásban van néhány alap technika, melyet érdemes megtanulni. Ezek ismeretében már bonyolultabb mintákat is el tudsz készíteni, akár egyedül is. Csak néhányat emelek ki ezek közül.

Nagymama virágos kertje

Nagymama virágos kertje

A klasszikus angol papírtechnika a Nagymama virágos kertje. Ez az egyik legősibb foltvarró technika. Olyan eszközöket használunk, amelyek otthon megtalálhatóak.

2

A papírra varrás egy nagyon érdekes technika. Szó szerint a papírra varrva készül. Nagyon szép pontos és egyedi megoldások ezek.

3

Az applikáció készülhet kézzel és géppel.

A foltvarrás alap elemei a blokkok. Van négy foltos, ami négy foltra osztható, és van kilenc foltos.

Ezeket megtanulva akár több foltos blokkokból álló mintákat is készíthetsz.

A kezdő blokkok közül nagyon népszerű a kunyhó és a bírósági lépcső minta. Egyszerű csíkokból áll. Sokoldalúan felhasználható és elkészítése során különböző technikákkal készíthetjük.5

Az íves minta bonyolultnak tűnik, de elsajátításával csodás alkotások készülhetnek. Ilyen a részeg ember minta.

Mindezt TE is megtanulhatod. Írj nekem!